De Hillevliet is…

Verbindend

De Hillevliet is een fysieke plek waar mensen, bedrijven en ideeën samenkomen. Hier komen mensen met een sociaal hart en een creatieve geest. Samen krijgen we meer voor elkaar dan alleen. Daarnaast heeft de historische locatie een verbindende rol voor de omgeving en wordt de wijk betrokken in de ontwikkeling. 

Bruisend

Door de mix van ondernemers en bezoekers is De Hillevliet een plek die bloeit. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard plezier gemaakt.  Ieder jaar vieren we al het moois wat hier ontstaat tijdens de open dag. We zitten nooit stil en zijn altijd bezig met de toekomst. 

Open

In De Hillevliet is iedereen welkom. Bij binnenkomst word je begroet en op weg geholpen in het pand. Kom je voor Tailors&Wearers? Loop dan ook eens een keer langs de SKVR. We kennen de historie van het pand en de wijk en staan open voor input en een gesprek.

Ondernemend

De Hillevliet biedt ruimte aan sociale, maatschappelijke en/of creatieve ondernemers. Van grote instituten tot startende talenten. We creëren samen ruimte voor groei en samenwerking. We stimuleren een kruisbestuiving tussen ondernemers en bezoekers. zo ontstaan de ideeën en experimenten voor innovaties.

Team Hillevliet

Team Hillevliet is een team van bevlogen stadmakers werkzaam bij Placebased & Co. Placebased & Co neemt bijzondere plekken in Rotterdam onder haar hoede. Op deze plekken ontwikkelen we meerwaardige vastgoedprojecten met als doel om de stenen van de stad met de mensen te verbinden. Zo zorgen we voor een levendige en betaalbare stad, waar creativiteit en de menselijk maat behouden blijven. Voor het project Hillevliet heeft Placebased & Co de handen in één geslagen met gebouweigenaar IMP BV.