INTRO

De Plek waar Rotterdamse Creativiteit Samenkomt!

Vorig jaar onderging de entree van De Hillevliet een volledige transformatie, waarbij ruimte werd gecreëerd voor wisselende exposities. Deze ruimte, genaamd ‘INTRO’, biedt een creatief podium aan diverse makers, sprekers, schrijvers en denkers uit Rotterdam. Als integraal onderdeel van het dynamische makersklimaat in Rotterdam, biedt het een toegankelijke ruimte voor kunstenaars om te experimenteren, onderzoeken en presenteren in uiteenlopende vormen. Er worden bruggen geslagen tussen de hedendaagse stad, de wijk en natuurlijk De Hillevliet zelf. Kortom, een openbare ontmoetingsplaats waar mensen en kunst elkaar vinden.

INTRO bevindt zicht in de entree van De Hillevliet, Hillevliet 90, Rotterdam Zuid

Openingstijden ma t/m vr 8:30 – 16:00

Ben jij een maker, spreker, schrijver of denker uit Rotterdam? Wil je jouw werk delen met een breed publiek? Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan onze inspirerende ruimte, INTRO!

Wat wij bieden:

– Een unieke plek in het hart van Rotterdam Zuid.

– De mogelijkheid om jouw werk te delen met een gevarieerd publiek.

– Een ondersteunende omgeving voor artistieke groei en ontwikkeling.

Hoe deel te nemen:

Stuur ons een korte beschrijving van je werk en je motivatie om deel te nemen aan INTRO naar contact@dehillevliet. We kijken er naar uit om jouw creatieve expressie te verwelkomen in onze ruimte!