Tijdens Hillevliet Festval kan je meedoen aan een fotografie workshop

Doe mee met onze unieke sneak peek fotografie workshop “Bring Your Own Camera” en ontdek de wereld van modefotografie onder begeleiding van de gerenommeerde modefotograaf Mike Pasarella, wiens werk al te zien is geweest in internationale magazines. Tijdens deze korte, intensieve workshop krijg je waardevolle tips en leer je de basisprincipes van studiofotografie. Mike zal zijn expertise delen over belichting, compositie en het werken met modellen, zodat je zelfverzekerd je camera kunt gebruiken om prachtige foto’s te maken.

MELD JE HIER GRATIS AAN

Wat kan je verwachten?

Introductie tot modefotografie: Leer wat modefotografie uniek maakt en hoe je een eigen stijl kunt ontwikkelen.

Studio basisprincipes: Ontdek de basisaspecten van studiofotografie, met een focus op belichtingstechnieken en het effectief toepassen van licht.

Praktische tips en trucs: Ontvang direct toepasbare tips van Mike Pasarella, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de mode-industrie.

Actieve deelname: Breng je eigen camera mee en pas de geleerde technieken direct toe. Je krijgt de kans om met professionele belichting en modellen te werken, terwijl Mike je begeleidt en feedback geeft op je werk.

Of je nu een beginnende fotograaf bent of al enige ervaring hebt, deze sneak peek workshop biedt waardevolle inzichten en hands-on ervaring die je fotografievaardigheden naar een hoger niveau zullen tillen. Mis deze kans niet om te leren van een expert en je creatieve visie te realiseren!

Tijd: 14:00 – 15:30

Locatie: Studio 2.09, tweede verdieping